In 30 Minuten een Fantastisch Blog

Bloggen doe je zo! met Dé Blog Cirkel

Ontdek hoe jij sneller kunt bloggen in minder tijd en met meer plezier

Jouw online zichtbaarheid zorgt voor een hogere expertstatus. Jouw klant ziet jouw als autoriteit. Zichtbaarheid en autoriteit zorgen ervoor dat je on top op mind blijft. Je wilt dat jouw potentiële klant naar jou komt en niet na een paar maanden toch naar je concurrent gaat.

Jouw verhaal maakt je aantrekkelijk, waardoor mensen sneller geneigd zijn van jou te kopen. Jouw verhaal maakt je uniek, waardoor jij je gemakkelijke onderscheid van de ander.

Dat verhaal zit in je hoofd. Met jouw woorden, zinnen en metaforen is dat een fantastisch verhaal. Zodra het op papier staat, fysiek of digitaal, zet je dat verhaal in om je kennis met mensen te delen, de wereld mooier en veiliger te maken voor ons allemaal.

Jouw verhaal is een subliem verhaal dat de hele wereld mag horen.  Aan jou de schone taak om het ook te gaan vertellen, via je blog...

2017 is het jaar van het vertellen van unieke, mooie, hartverwarmende en herkenbare verhalen.

Doe je mee?

Geen € 197,00
Nu voor € 97,00

Neem Actie! Het Aanbod Is Beperkt Geldig

Krijg Direct Toegang ▹▹

Binnen 30 min een fantastisch mooi blog schrijven

Wat is nu de juiste opzet voor een artikel? En hoe vul ik dat met mijn informatie snel een gemakkelijk in op zo’n manier dat het ook nog aanspreekt? Je krijgt verschillende sjablonen om te gebruiken, om snel en gemakkelijk je artikelen in te vullen.

Vergroot je online zichtbaarheid

Je weet dat het belangrijk is, maar je struikelt over het daadwerkelijk implementeren van de juiste acties om je online zichtbaarheid te vergroten. Ik laat je zien hoe je dat doet.

Meer onderwerpen

De meest prangende vraag die ondernemers stellen: waarover moet ik dan bloggen? Ik laat je zien hoe jij een onuitputtelijke bron van onderwerpen bent voor jouw blog.

Meer impact

Het gaat niet alleen om omzet. Het gaat ook om de impact die jij achter laat in de wereld en in het leven van anderen.
Met jouw blog, jouw kennis en jouw oplossing help je meer mensen en vergroot jij jouw impact in de wereld.

"Tijdens deze training heb ik veel ideeën, tips en methodes geleerd, die ik kan gebruiken voor mijn blogs en het versterken van mijn expertstatus.

Het schrijven van blogs deed ik al, maar is was op zoek naar ideeën en tips, om dit makkelijker, sneller en beter te delen met mijn publiek. Deze heb ik in de training gevonden en ga dit nu toepassen."

Helmi van Bergen - Juridiqua

"Mijn belangrijkste inzicht is dat bloggen inderdaad van deze tijd is en ook het vindbaar zijn, in jouw expertise waar jij goed in bent, waar jij je in specialiseert."

Annie Lamey - Create your Outlines

"De training is goed opgebouwd, geeft structuur en overzicht en geeft volop ruimte voor het creatieve proces van schrijven. Mijn belangrijkste inzicht is dat doelgericht schrijven met behulp van een template het creatieve proces en je eigenheid niet hoeft tegen te werken. Het versterkt het juist.

Ik gebruik de handvatten voor het schrijven van de blogs op mijn eigen website.

Teksten schrijven is een vak. Je eigen blog schrijven vraag je persoonlijke nooit, je authenticiteit. Als je je hierin laat begeleiden door een professional combineer je ‘the best of both worlds’."

Greta Krijgsman - bgreat

“Als dyslectische beelddenker heb ik veel ideeën en moeite ze op te schrijven. Esther leerde mij mijn gedachten op papier te zetten. Met haar hulp heb ik in een half uur een prachtig mooi blog geschreven. Fantastisch!”

Inhoud van de Training

Stap #1 - Formuleer een krachtige titel

Jouw titel zorgt ervoor dat mensen nieuwsgierig worden en doorklikken. In deze stap leer je een titel formuleren die voor mee lezers zorgt.

Stap #2 - Een Onweerstaanbare Call to Action

Zorg dat mensen actie ondernemen en in gaan op je call to action.

Stap #3 - Jouw Herkenbare Verhaal

Hoe vertel je jouw verhaal en hoe doe je dat vanuit je hart en authentiek? Je leert hoe je snel to the point komt en meer content schrijft dan ooit te voren.

Stap #4 - Heldere Structuur

Met een heldere structuur help je niet alleen je lezer, maar ook jezelf bij het schrijven. Je leert welke verschillende structuren er zijn en welke je het beste kunt kiezen om je artikel te schrijven.

Stap #5 - Handige Vragen

Deze stap staat in het teken van vragen en hoe je vragen inzet om je artikel te schrijven.

Stap #6 - Sneller Schrijven

Bloggen komt aan op schrijven. Deze stap is gewijd aan het schrijven. Sneller en effectiever dan ooit te voren.

Stap #7 - Het Verhaal Rondmaken

Alle begin is moeilijk en zo ook het einde. In deze stap rond je het artikel af, zodat je het de wereld in kunt sturen.


Geen € 197,00
Nu voor € 97,00

Neem Actie! Het Aanbod Is Beperkt Geldig

Krijg Direct Toegang ▹▹

Bonussen

 • WordPress Video Training

  Een handige video serie die bestaat uit meer dan 20 video’s waarin je stap voor stap wordt meegenomen in de techniek van WordPress T.w.v. €67,00

 • SEO Video Training

  Meer bezoekers naar je site trekken doe je door middel van SEO. Search Engine Optimization. Voor duizenden ondernemers is dat abacadabra.

  In een korte to the point video serie laat ik je zien hoe je SEO inzet voor je website, blog en blogartikelen. Stap voor stap neem ik je mee in de wereld van zoekmachineoptimalisatie. T.w.v. € 67,00

 • Bloggen doe je zo!

  Het e-book Bloggen doe je zo! dat inmiddels al door 1000+ mensen is gelezen.
  T.w.v. € 9,95