UnFuck je Blog

Dé 7 Stappen van Dé Blog Cirkel

Ontdek in de video's:

 • Welke stappen er nodig zijn op je blog artikel op papier te krijgen
 • Hoe je gemakkelijk een indeling maakt
 • Hoe je met kleine stappen grote sprongen maakt
 • Hoe een structuur bijdraagt aan een blog artikel
 • Dat bloggen LEUK is!

Samen aan de slag!

Jouw emailadres is veilig bij mij!


Op eenvoudig en begrijpelijke manier leren bloggen was nog nooit zo leuk. Ik ben niet meer bang om te bloggen en kan het bloggen veel gemakkelijker structureren en implementeren binnen mijn eigen onderneming.

Anneke Swartjes , Pips Inc

Nu kan ik handen en voeten geven aan de ideeën die in mijn hoofd zitten. Wanneer ik vastloop heb ik handvatten om verder te gaan. Esther ziet jou als persoon, ze snapt heel veel van bloggen en waar jij tegenaan loopt.

Marjan Schutte, Marjan Schutte


Veelgestelde vragen:

 • q-iconWaarom zou ik moeten gaan bloggen?

  Ondernemers met een blog genereren 67% meer leads. Ook is bekend dat 60% van de consumenten een bedrijf en ondernemer beter leert kennen door een blog dan door een advertentie.

  Bloggen is bij uitstek hét marketing middel om je zelf als expert te profileren en je zichtbaarheid te vergroten.

  Bloggen is gewoon leuk, want je mag schrijven over het mooiste vak van de wereld! Wie wil dat nou niet…

 • q-iconVoor wie is deze video serie?

  Coaches, zelfstandige ondernemers; noem het maar op. Als je een duidelijke missie hebt die je de wereld in wilt brengen, zodat je bereik groter wordt, of als je meer klanten wilt aantrekken, dan gaan deze video’s jou helpen.

 • q-iconJa maar ik kan helemaal niet schrijven?

  Iedereen kan schrijven. Je hebt het geleerd op school.

  Even zonder gekheid. Ik geloof dat er in iedere coach en ondernemer een schrijver schuilt met een verhaal. Het is mijn missie om er voor te zorgen dat dat verhaal er uitkomt op de manier zoals jij het wilt.

 • q-iconWie is Esther?

  Ik ben blogger en auteur van het boek Bloggen doe je zo! Ik help introverte ondernemers om zichzelf meer zichtbaar te maken via hun blog, zodat niet alleen hun bedrijf groeit, maar ook hun expertstatus.

  Sinds ik zelf heb ervaren wat schrijven voor je betekent en hoe je anderen daarmee kunt helpen en inspireren, wil ik jou helpen een inspiratie te zijn voor anderen.